nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Prohens reconeix la necessitat d'una «política de contenció» turística a les Balears

Tomàs Moyà - Europa Press

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha reconegut la necessitat d'una «política de contenció» turística i de «pensar a mitjà i llarg termini sobre el model turístic» que es vol a les Balears.

Així ha respost aquest dimarts, durant el ple del Parlament, la líder de l'Executiu autonòmic a la pregunta formulada pel portaveu parlamentari de Més per Menorca, Josep Castells, qui ha aconsellat al Govern caminar cap a «una contenció del turisme» i solucionar-ne d'altres «derivacions» que pot tenir «com l'habitatge».

Sobre això, la presidenta ha reconegut la necessitat de plantejar «polítiques de contenció» i també de «construir un espai de diàleg entre les diferents formacions», tot i saber que «alguns ni tan sols hi seran».

Amb tot, pel que fa al preu de l'habitatge, ha considerat «un error fer un diagnòstic tan simple del greu problema que es pateix de l'habitatge», sobre el qual la presidenta ha opinat que ve marcat «per moltes situacions i molt més que un factor».

Davant d'aquesta situació, Prohens ha destacat el desenvolupament de «polítiques d'habitatge, que no s'han fet en vuit anys», i ha posat en valor el decret d'emergència habitacional, que permet fer «política d'habitatge sense consumir territori».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.