algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
21°

[VÍDEO] Pep de la Tona, el nou projecte de Josep Nadal, publica el primer disc

229515

'El temps de la calor' és el primer disc de Pep de la Tona, el nou grup de Josep Nadal, cantant de La Gossa Sorda. Es tracta de 12 cançons que ha treballat junt a Héctor Peropadre d'Aspencat, que «van des dels estils de sempre de La Gossa com l'ska, el reggae i el rock fins a sonoritats més actuals com el techno i la música urbana». S’ha estrenat coincidint amb la Diada del 25 d’Abril, i ja es pot trobar a totes les plataformes.

Nadal torna al poble i a la música després de 8 anys de diputat a les Corts Valencianes i ho fa acompanyat d’una llarga llista de músics. Hi podem trobar sis col·laboracions vocals de primer ordre: Jazzwoman, La Maria, Jonatan Penalba, Alexandre Seguí, Arnau Giménez i SES.

A més, per a dur a terme el disc, hi han col·laborat 25 músics més, components de La Gossa Sorda, Smoking Souls, Aspencat, Xavi Sarrià, Malifeta, La Fúmiga, Ferreteria Rosario, Funkiwis, Ciudad Jara i el guitarrista Miquel Pérez.

«'El temps de la calor' fa referència al canvi climàtic i a tots els abismes als quals treu el cap la nostra societat a un pas del col·lapse. La turistificació, la degradació de l’agricultura i de les zones rurals, l’explotació laboral, la vida insuportable a les ciutats, la destrucció del territori, la sequera… També aporta valors positius com la memòria històrica i l’estima pels pobles i la seua gent. Un cant desesperat per afrontar el temps de la calor amb actitud de combat», expliquen sobre el disc.

El disc s'ha gravat i produït a Atomic Studio amb Mark Dasousa i l’ajuda de Cristian Rico.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.