muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

MÉS responsabilitza Prohens de la discriminació lingüística a una perruqueria d'Inca

Representants de MÉS per Mallorca han responsabilitzat a PP i VOX de la discriminació lingüística d'aquest dimarts a una perruqueria d'Inca.

A través de les xarxes socials, el coordinador i portaveu en el Parlament, Lluís Apesteguia, i el secretari general i portaveu en el Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, han responsabilitzat als partits del Govern.

Apesteguia ha assegurat que «VOX culpable, PP responsable!» i ha afegit que: «Quan naturalitzes i legitimes el discurs d'odi al català, i elimines les eines per garantir els drets lingüístics, tens això: agressions, insults, discriminacions». A més, ha citat a la presidenta del Govern, Marga Prohens i li diu que «aquest és un nou exemple del teu llegat».

Per la seva banda, Alzamora diu que: «El discurs de l'odi té conseqüències perilloses per a la convivència social. El PP no pot seguir blanquejant i normalitzant el clima d'intolerància que fomenten els seus socis de govern».

Per últim, el diputat Vicenç Vidal ha anunciat que prendran mesures al respecte:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Culpa de TOTS, fa devers d'un mes
Prohens en té molta part de la culpa. Però aquestes situacions ja se donaven, en temps del Pacte. I el seu soci PSOE, també va fer trinxes am
la llengua catalana, sobre tot a dins de la Sanitat.
Prohens i el seu govern són un desastre, però ells no ho feren millor. I si haguéssin reforçat bé la nostra llengua, ara amb la presió de polítics desarrelats i de forasters espanyols i estrangers incults i maleducats, però que no son nenys que res a dins de la nostra societat, no se desfaria com una pastilleta de sucre a dins d'un tassó d'aigua.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente