lluvia ligera
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

PP i VOX rebutgen limitar la compra d'habitatges a no residents a Palma

El ple de l'Ajuntament de Palma ha rebutjat aquest dimecres, amb el vot en contra del PP i VOX, una iniciativa d'Unides Podem (UP) per a limitar la compra d'habitatges a no residents.

La portaveu d'UP, Lucía Muñoz, impulsora de la iniciativa, ha subratllat que l'habitatge és el principal eix de desigualtat i que, per a molts ciutadans, s'ha convertit «en un suplici».

Muñoz s'ha referit a diversos informes que indiquen que una de cada tres habitatges que es compren a les Balears són per a ús de vacances i que una compra de cada dues la fan no residents. «Mentre hi hagi gent vivint en caravanes, ningú no hauria de poder comprar-se una casa per venir un mes de vacances», ha conclòs.

El regidor d'Urbanisme, Óscar Fidalgo, ha rebutjat la proposta recordant que és «impossible» de dur a terme «en un context de lliure circulació i de no discriminació». L'edil, alhora, ha insistit que polítiques en aquest sentit dutes a terme en altres països «han fracassat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MMXXIX, fa 29 dies
Limitar la compra als no-residents. Resident d'on? De Palma? De Mallorca? De la província de les Baleares? De l'estat espanyol? De la UE?
Valoració:3menosmas
Per Eduard Martínez, fa devers d'un mes
Una passeta més per colonitzar-nos. És que algú pensa que xerrarà català algun d'aquests? Ja n'hi ha prou!
Valoració:7menosmas
Per Pst, fa devers d'un mes
És clar. Si tenguessin dificultats per llogar, veuries com no ho rebutjarien. Però, clar, aquests problemes que afecten els treballadors, ells no els tenen. Faltaria més. Que encara hi ha classes!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente