algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
20°

Exhaurides totes les entrades per a les dues actuacions d'Alberto San Juan al Teatre del Mar

El Teatre del Mar, per aquest diumenge 28 d'abril, havia programat una actuació especial, 'Macho grita', a les 19.00 hores, amb la interpretació, direcció i autoria a càrrec d'Alberto San Juan, acompanyat dels músics Pablo Navarro, Gabriel Marijuan, Miguel Malla i Claudio de Casas. Una coproducció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico i EQM.

Per a aquesta actuació es varen exhaurir les entrades dues setmanes abans. Davant la gran demanda d'entrades, el Teatre del Mar va habilitar una altra funció a les 21.00 hores del mateix dia. I per segona vegada, han tornat a penjar el cartell d'entrades exhaurides, amb vint-i-quatre hores abans de l'actuació. Alberto San Juan omplirà l'aforament del teatre dues vegades en quatre hores. Tota una gesta per al Teatre del Mar!

'Macho grita' és una comèdia musical que parteix del mite de Don Juan per indagar en la relació entre el nostre present i el cicle que inaugura l’any 1492. Un acostament personal a la Reconquesta, al descobriment d’Amèrica o a l’expulsió dels jueus i els moriscos, per pensar amb humor com es construeix lo Macho en aquest territori.

Alberto San Juan explica sobre l'obra: «neix del desig d’associar-me a la història invisible (o invisibilitzada) d’Espanya, amb la petita esperança d’entendre coses que serveixin per a la vida avui, quan la voluntat de domini i l’afany depredador sobre els quals hem construït les nostres societats amenacen de liquidar-nos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.