algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
20°

Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

Tant si governa Sánchez com si governa Feijóo la nostra espanyolitat no canvia. Així que l’encapsulació del president no té massa a veure amb nosaltres. Encara que si nosaltres hem de lluitar conjuntament per la independència i pels drets socials, sanitaris i educatius, hem de pensar que aquests darrers seran més respectats si governa el que diuen que és l’esquerra, ja que la dreta només lluita pels que més tenen i deixa les sobres als que no tenen res. Creuen que els que han nascut en cases pobres, en tenen suficient si aconsegueixen alguna cosa per dur-se a la boca, encara que quedin amb fam. La fam és un privilegi de la pobresa. L’estupidesa de la dreta ha arribat a un nivell inconcebible i inexplicable si és que alguna vegada han assistit a l’escola, a una escola no tendenciosa ni preparada per a la rentada de cervells, que això és molt dubtós. A les eleccions basques, la millora de Bildu, que quasi fa que guanyin les eleccions, aquesta dreta estúpida l’ha atribuïda a Sánchez. El president espanyol és el que ha aconseguit els vots de Bildu. Pot haver-hi major idiotesa humana? Crec que no. Una associació amb el pensament i els fets totalment bruts, que per contra, es fa dir «manos limpias» ha utilitzat falses notícies d’aquestes que s’escriuen per internet per atacar la dona del president. Aquestes grans mentides són les que han aconseguit que el president Sánchez es demanàs si valia la pena continuar comandant la barca que li corresponia. I s’ha disposat a reflexionar durant 5 dies per arribar a prendre una decisió sobre el seu futur i el del país que comanda. Aquest parèntesi, desaparició o encapsulament li hauran valgut multitud de crítiques: que si això no ho podia fer, que no havia passat mai, que no es pot abandonar el timó quan aquest s’ha aconseguit, que és un covard, que això no passaria si governàs la dreta, i altres beneitures que només poden ocórrer a ments un poc perturbades, ja que no gaudeixen de gaire claredat.

Avui vull analitzar frívolament aquest fet. Dic frívolament perquè programes frívols són els que m’han inspirat. Sempre he gaudit de programes on es pogués veure i observar el comportament humà quan no se sentís observat. I no he aconseguit fer-ho perquè això només ho aconseguiria si em convertís en invisible. Però els programes on això ocorre en alguns moments són els «xous d’impacte», altrament dits «reality shows», com poden ser totes les variants dels Gran Hermano, Supervivientes, viure unes quantes persones en una casa, la casa dels veïnats amb parets de vidre, l’illa de les temptacions, etc. Les cadenes que es dediquen a potenciar i fer aquests xous dediquen programes aposta i altres programes a comentar allò que passa al programa específic. Per tant, hi ha persones que queden especialitzades per debatre i comentar els xous d’impacte. Són tertulians l’única formació dels quals és haver participat en algun d’ells i haver resultat el màxim de problemàtic. Com més problemàtic hagis estat més ben considerat seràs en els debats. Les principals característiques que has de tenir són: xerrar fort, xerrar mentre l’altre també ho fa i impedir-li la seva argumentació, intentar demostrar que coneixes a la perfecció la vida dels concursants i la seva actuació, assegurar que saps com pensen i atrevir-te a aventurar perquè actuen tal i com ho fan, a més, també has de demostrar que saps com s’haurien de comportar si volguessin tenir el suport del públic que és al final qui els admet o els expulsa del programa.

Doncs, observant i mirant com Feijóo avança cap al micro, l’agafa i intenta fer el mateix que un tertulià de xou d’impacte, és a dir, assegura que sap què fa i què pensa el president i el partit que són contraris al seu partit. Que cerca fer acudits breus i cerca jocs de paraules per ridiculitzar el contrari, és a dir, Pedro Sánchez, no se m’ha ocorregut altra cosa que pensar que era un tertulià de xou d’impacte, sense cap altra formació que haver fet tot el que acusa el president de fer. Si l’acusa de corrupció és perquè ell ha estat un corrupte i coneix com va l’assumpte de les corrupteles. Si l’acusa de no saber governar és que creu que ell governaria millor. Però no explica com ho faria i no tem mentir si és en el seun propi profit. Però formació humana no necessita demostrar-ne gaire. Això és el que em fan pensar Feijóo, la Cuca i tota la tropa del PP quan es posen a vomitar tot el que els ha ensenyat Aznar a la seva «cademi» FAES. I la paraula «cademi» me l’ha inspirada la gent de la cademi de la llengo báléà. Com més estranya sigui la cosa més els agrada a aquests ignorants, que han volgut fer ignorant el seu rei, que li han fet dir tot el que no diuen les lleis. L’han fet actuar de manera il·legal quan han volgut ser honorats per la monarquia, i amb tal cosa només han deixat en evidència, que un rei tampoc no necessita gran formació per tertuliejar o honorar els seus súbdits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.