nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 14°
16°

Convoquen una manifestació en commemoració del Dia de la Terra Palestina

228249

Aquest proper dissabte, 30 de març, els ciutadans de Mallorca es conviden a unir-se a la manifestació en commemoració del Dia de la Terra Palestina. La concentració tindrà lloc a les 18:00 hores a la Plaça de Tub, com a mostra de suport i solidaritat amb el poble palestí.

Sota el lema 'ATUREM EL GENOCIDI' i 'RESISTÈNCIA PER LA TERRA', els organitzadors insten a tots els participants a mostrar el seu compromís amb la justícia i la pau a Palestina.

Aquesta data, el 30 de març, marca un recordatori dels esdeveniments de 1976, quan els palestins van afrontar l'expulsió contínua i els plans d'expropiació de terres per part de l'Estat sionista. En resposta, el poble palestí va organitzar una vaga i manifestacions arreu del país, tot exigint els seus drets i la seva llibertat, tot i la dura repressió de l'exèrcit ocupant.

A Mallorca, aquesta manifestació és una continuació del suport permanent al poble palestí i la seva lluita per la llibertat i la justícia. Totes les persones estan convidades a participar, des del riu fins al mar, en solidaritat amb Palestina lliure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja ho val!, fa devers d'un mes
Avui els de Hamàs ha atacat un autobús escolar israelià ( El de Hamàs tenen fitxa cop pels bussos escolars i per les escoles d'infants israelians) i han resultat tres persones ferides. Diran que son pocs i que no hi ha morts, però és que aquests diuen la veritat i no s'inventen xifres.
Però el que demostra la gran manipul.lació mediàtica d'aquest conflicte, és que molts pocs diaris porten la notícia.
Valoració:1menosmas
Per Ja ho val!, fa devers d'un mes
La seva ONU ha dictat l'alt el foc, sense la condició d'alliberar els hostatges israelians, que seqüestraren els atacants palestins el 7 d'octubre.
I immediatament, Hamàs ha manifestat que no els posaria en llibertat erque no rls dóna la gana.
També Pedro Sánchez fou que els farà un estat palestí, amb un exèrcit que intuïm el que farà, però que pagarem les despeses noltros amb els doblers dels nostres impostos.
Però que no ho cel.lebrin molt, aquests esburbats. Perque el que li fan ara a Israel aquests terroristes moros, ens ho faran també a noltros sense cap dubte. Només és qüestió de temps.


Valoració:2menosmas
Per Yomismo, fa devers d'un mes
Aturem a Hamas
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente